BİZ SİZİ ARAYALIM
TEKNOLTAN "Roip" Sistemi Satışa Sunuldu ! - Referanslar : THY - TCDD - İl Sağlık Müdürlükleri Ve Daha Fazlası
Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?
swarm hesap silme

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Çevrimiçi yer bildirimi yapılabilmesi için kullanılmakta olan, Foursquare bünyesinde yer alan Swarm hesabının silinmesi işlemine yazımızda yer verdik.

Swarm Uygulaması Nedir ve Özellikleri Nelerdir?

Günümüzde pek çok kullanıcının çevrimiçi şekilde yer bildirimi yapabilmek için tercih ettikleri bir uygulama olan Swarm’da bulunan hesabınızı tamamıyla silmenin mümkün olmaktadır. Öteki sosyal medya platformlarının uygulamalarında sürekli karşımıza çıkan geçici şekilde hesap dondurma özelliği Swarm uygulamasında yer almamaktadır.

Bir Fousquare uygulaması olan Swarm uygulamasıyla kullanabilen özellikler arasında Swarm bildirimlerinin görüntülenebilmesi, check in ve yer bildirimi yapabilme, kullanıcıların profillerini görüntüleyebilme, arkadaş ekleyebilme ve bulunulan bölgedeki arkadaşları görüntüleyebilme, arkadaşlarla konuşabilme gibi seçenekler yer almaktadır.

Swarm’daki Hesap Nasıl Silinebilir?

İlk olarak telefon, tablet gibi mobil platformlu cihazlarda Swarm hesabının silinmesinin mümkün olmadığını belirtmemiz gerekmektedir. Swarm hesabının silinebilmesi için izlenecek adımlar ise;

Bilgisayardaki internet tarayıcısı vasıtasıyla Foursquare resmi sitesinden hesabınıza giriş yapın.

Sonrasında, sağ kısımda yer alan ‘Hesap’ sekmesinden ‘Ayalarlar’ seçeneği seçilmelidir.

Gelen sayfada sağ kısımda yer alan ‘Gizlilik Ayarları’ sekmesine giriş yapıldığı zaman ‘Kolaylıkla hesabınızı silebilirsiniz,’ yazılı mavi başlığa tıklayarak ‘Hesap Silme‘ sayfasına ulaşmanız gerekmektedir.

Hesap silme sayfası açıldığı zaman Foursquare Swarm’dan neden ayrıldığınızı belirten en uygun seçeneği seçmenizin ardından alt kısımda yer alan kırmızı renkli ‘Delete Account’ butonuna basmanız gerekecektir.

Silme işlemini gerçekleştirmeniz için son olarak karşınıza gelen küçük kutucuğa hesabınıza ait olan şifreyi girmelisiniz. Şifrenizi girmenizin ardından ‘Confirm’ butonuna basarak işlemi onaylamalısınız.

Bunların yanı sıra Facebook hesabıyla giriş yapan kullanıcıların ‘Delete Account’ seçeneğini görememelerinin nedeni hesap için herhangi bir şifre oluşturulmamış olmasıdır. Bu gibi bir durumla karşılaşıldığı zaman hesaba bir şifre belirlenmeli ve daha sonra hesabı silme işleminin yeniden aynı yollar izlenerek denenmesi gerekmektedir.

09 Aralık 2016 tarihinde kategorisine eklendi. 412 kez okundu