BİZ SİZİ ARAYALIM
TEKNOLTAN "Roip" Sistemi Satışa Sunuldu ! - Referanslar : THY - TCDD - İl Sağlık Müdürlükleri Ve Daha Fazlası
İnstagram Hesabı Nasıl Silinir? Dondurulur?
İnstagram Hesabı

Instagram’a ara vermek istiyorsunuz veya Instagram hesabınızı tamamen durdurmak Instagram kullanımına son vermek istiyorsunuz. Bu ve pek çok sebepten dolayı Instagram hesabı kapatma işlemlerini uygulamak istiyor olabilirsiniz. Bu konuda en kestirme çözümleri bulabileceğiniz doğru adrestesiniz.

Instagram Hesabı Silme Adımları

1- PC veya telefonunuz üzerinden https://www.instagram.com/accounts/login/?next=%2Faccounts%2Fremove%2Frequest%2Fpermanent%2F adresine giriş yapın.

2- Giriş yaptıktan sonra hesabınızı neden kapatıyorsunuz? Sorusu ile karşılaşacaksınız. Buraya uygun bir cevap girmeniz ve hesabınızı neden kapattığınızı belirtmeniz gerekiyor.

3- İkinci aşamayı atlattıktan sonra “hesabı kalıcı olarak sil” butonu çıkacak karşınıza buna tıkladığınız anda hesabınız silinecek.

Twitter ve Facebook’tan farklı şekilde Instagram’da belli bir süre hesabınız donma sürecine girmiyor, üçüncü adımda bahsettiğimiz butona tıkladığınız anda hesabınız kalıcı olarak silinecek ve hiçbir fotoğraf, gönderi, bilginize kimse tarafından ulaşılamayacaktır. Bunun bilincinde olarak bu işlemi yaparsanız daha sonra oluşabilecek problemlerden kendinizi kurtarabilirsiniz.

Instagram Hesabı Dondurma Adımları

Üst kısımda bahsettiğimiz kalıcı olarak Instagram hesabınızı silme yöntemine sıcak bakmıyor ve geçici bir süre ile Instagram hesabı dondurma işlemi yapmak istiyorsanız bu kısmı dikkatlice okuyunuz.

1- Instagram’a bilgisayarınız üzerinden veya telefonunuzdaki uygulama üzerinden giriş yapın.

2- Giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda yer alan çark simgesine tıklayarak ayarlara ulaşın.

3- “Profili düzenle” seçeneğini bulun ve tıklayın.

4- Üçüncü basamakta yer alan sekmeye tıkladığınızda sağ alt köşede “Hesabı Geçici Olarak Kapat” seçeneği karşınıza çıkacak, bu seçeneğe tıklayın veya dokunun.

Bu işlemleri yaptıktan sonra hesabınız dondurulur. Dondurma işleminin kapsamında hesabınıza ve gönderilerinize kimse göremiyor. Bu süreçten vazgeçip yeniden hesabınızı kullanmak isterseniz direkt olarak bilgisayar veya telefonunuzdan giriş yaparak “dondurmayı kaldır” seçeneğine tıklayarak yeniden hesabınızı aktif edebilir, fotoğraf ve gönderilerinize insanların ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Hesabınız gizli ise yalnızca takipçileriniz yeniden aktif etme durumunuzda fotoğraf ve gönderilerinizi görebileceklerdir. Hesabınız gizli değilse herkes bütün paylaşımlarınızı görebilir, yorum yapabilir. Bu anlamda hesabınızı gizlemek isterseniz çark simgesine tıklayarak “Hesabımı gizle” seçeneğine dokunun.

29 Ocak 2017 tarihinde kategorisine eklendi. 592 kez okundu