2017 Renault Koleos 2.0 Teknik Özellikleri

2017 Renault Koleos 2.0 dCi 4WD 175 HP X-tronic Icon (4×4) teknik özellikleri
Renault markasının SUV araçlar kategorisinde son zamanlarda en çok tercih edilen modeli olan Koles 2.0 dCi’nin merak edilen teknik özelliklerini sizler için inceledik. Fiyat olarak 275 Bin TL satış fiyatı bulunan bu araç özellikleri bakımından tatmin edici bir araç olarak karşımıza çıkmaktadır.

Renault Koleos teknik özellikleri

Model olarak 2017 olan bu aracın binek araçlar kategorisinde D segment bir araç olduğunu belirtmek istiyoruz. SUV gövde tipi bulunan aracın serisi Koleos, donanım paketi ise Icon olarak geçmektedir. MTV olarak ise yıllık 2878 TL ödemesi bulunmaktadır. Aracın ait olduğu ülke ise Fransa’dır.

Şanzıman ve motor özellikleri

Otomatik vites özelliği bulunan bu aracın 7 ileri vites teknolojisi bulunmaktadır. X-tronic şanzıman teknolojisi bulunan bu aracın 4X4 olduğunu belirtmek istiyoruz. ASR ( anti patinaj sistemi) bulunan aracın çekiş kontrol sistemi de bulunmaktadır. aracın yerden yüksekliği ise 210 mm’dir.

Dizel motor seçeneği ile üretilen bu aracın silindir hacmi ise 1995 cc’dir. 4 silindirli olan Renault Koleos modelinin besleme tipi ise Turbo olarak tasarlanmıştır.

Performans ve yakıt tüketimi

Beygir gücü konusunda 175 HP kapasitesi olan aracın Tork seviyesi ise 380 NM’dir. Aracın saate aldığı hız süresi ise 201 KM’dir. 100 KM’ye çıkış süresi olarak ise aracın 9.5 saniye de eriştiğini belirtmek istiyoruz.

Yakıt deposu konusunda 60 litrelik bir deposu bulunan aracın ortalama tüketimi ise 5.9 litredir. Şehir içi tüketimde 6,2 , şehir dışı tüketimde ise 5,8 litrelik performansı bulunan araç için önerilen benzin seçeneğini EURO 6’dır.

“2017 Renault Koleos 2.0 Teknik Özellikleri” üzerine 2 yorum

  1. Renault son zamanlarda atak yaptı. Megane 4 ile birlikte hayatımıza giren yeni yüz koleos’a da uyarlanmış. Çok güzel bir araç…

    Yanıtla
  2. Opel İnsignia gibi orta segment araçlara rakip olması hedefiyle tasarlanan Talisman modelinin öncülüğünde çıkmış bir model olduğundan Talismanla büyük benzerlikler gösteriyor.Koleosun ön tasarımı ve şişkin kaputu araca özgünlük katmış.

    Yanıtla

Yorum yapın