2018 En iyi Android Oyunları (Top 10)

Android cep telefonunuzda denemeniz gereken , 2018 yılının en iyi 10 Android Oyunlarına göz atalım. Android oyunlar popüler bir hale geliyor, çoğu insan bu platformda oyunları oynuyor. Bunu isteyen geliştiriciler, oyuncular için müthiş oyunları hazırladı. Android için binlerce oyun mevcuttur, her yıl bu platform için çok sayıda oyun başlatılmıştır. Android için başlatılan yeni oyunların bulunduğu her ayda, kullanıcıların her ay en çok oy alan oyunları bulmalarını merak ettiklerini söyleyebiliriz. Orada çok oyun olduğu için Android için en iyi oyunları filtrelemek gerçekten zor. Kullanıcıların rahatlığı için, çok fazla araştırma yapmış ve en iyi oyunları bitirmek için üst düzey oyunların çoğunu inceledik. Şimdi 2018 için en iyi android oyunları ile ilgili kararımızı aşağıda yazdık okumaya devam edelim.

En İyi Android Oyunları 2018

Burda ufak bir not olarak belirtelim, analizini yaparak sizlere sunduğumuz 2018’in en iyi android oyunları ‘nı isimlerini playstore’den aratarak ulaşabilir kolayca güvenle telefonunuza yükleyebilirsiniz.

#1 Bid Wars

En iyi android oyunlar 2018

Piyon İmparatorluğu: Açık artırmalara teklif verin ve en etkili fırsatları yakalamaya çalışın. Bunu dünya çapında yapın ve Bol miktarda puan elde edin. Bu, oyun teklif sahipleri için en büyük oyunlardan biridir, oyundaki en iyi stratejik anlardan bazılarını bulmayı çok isterler. oyun tamamen strateji üzerine kurulu bir nevi zeka oyunudur. En iyi strateji oyunu 2018 yılına damgasını vuracak oyunlar arasında yer almaktadır.

 

#2 Carcassonne Tiles 7 Tactics

en iyi telefon oyunları 2018

Blok oluşturun ve bunları kullanarak çıkın ve sonra büyük stratejik yollarla geçin. Malzemeleri kullanarak eath üzerinde inanılmaz etkinlikler oluşturmak için zihninizi kullanın. Bu oyunu yükleyin ve asla gözardı etmek istemeyeceğiniz çarpıcı oyunun tadını çıkarın.

Bu kaliteli oyun’da tamamen strateji ve zeka üzerine dayalı kaliteli bir oyundur. En iyi zeka oyunu 2018 yılına ait oyunlar arasındadır.

 

#3 Real Kung Fu Ninja Fighter

2018 en iyi telefon oyunları

Karakteriniz için şaşırtıcı ninja becerilerini kullanın ve ardından düşmanlarla savaşın. Bu, anlık olarak anlaşılması basit, buna inanılmaz taktikler ve heyecanlarla doludur. Yaşamak için mücadele edin ve kazanmak için savaşın bu oyunun sloganıdır.

En iyi Dövüş Oyunları 2018  kategorisinde en çok puan alan oyunlardan olan Real Kung Fu Ninja Fighter gerçekten görseller ve yeni özellikler ile kendini oyunculara beğendirmektedir.

#4 Metal Wings

2018in en iyi mobil oyunları

Elite Force: Seçkin orduda asker olarak oynayın ve düşmanları yenmek için stratejileri ve mekaniği kullanın. Çok eğlenmek için kullanabileceğiniz inanılmaz yetenekleriniz var. 2018 zeka geliştirme oyunları arasında oldukça puan alan bir oyun olup geniş bir oyuncu kitlesi bulunmaktadır. Bununla birlikte kendi stratejilerinizi geliştirebileceğiniz aktif bir yapıya sahip yüksek kullanıcı kitlesi tarafından olumlu yorumlar almış bir oyundur.

 

# 5 Pocket Legends Adventure

en iyi telefon oyunu 2018

Kontrol ettiğiniz karakterler, herhangi bir karaktere geçebilir ve engelleri aşmak için oyunun yolundan koşabilirsiniz. Oyunda inanılmaz diğer etkiler ortaya çıkıyor ve sonuçta daha iyi oyun oynuyor oluyorsunuz.

2018 En iyi Beceri Oyunları kategorisinde zirvede bulunan oyunlardan birtanesidir. Oyunda kendi zekanızı ve becerilerinizi kullanarak seviye seviye ilerlemenizi sağlıyor ve başarı elde etmeniz durumunda puanlama sistemi ile global bir sıralamada yer alıyorsunuz.

#6 Sniper Strike

2018 en iyi savaş oyunu

Binlerce erişiminiz olan inanılmaz güçler. Yükseltilmiş güçleri elde edin ve sonra düşmanları öldürerek en üst seviyelere ulaşın. Gerçek anlamda bir süper dövüş oyunu. 2018 en iyi silah oyunları ve 2018 en iyi savaş oyunları arasında en iyi oyun olarak seçilmiş mükemmel bir oyundur. Oyunda keskin nişancı olarak görev yapabilir düşmanları yok ederek ilerleyebilirsiniz. Oyunda bir çok silah kullanabilme yeteneği olduğu gibi, çok fazla silah seçeneği de mevcuttur.

#7 Saiyan Dragon Goku Fighter Z

2018 en iyi dövüş oyunu

İşte savaşmanız gereken savaş alanı, tam da  yapmanız gereken şey bu. 60 artı karakterle oynuyorsunuz ve böylece oyunun sonuna geliyorsunuz. Farklı karakterlerin kilidini açın ve her seferinde yeni karakterle inanılmaz bir tecrübeleri elde edin. Eğer stratejik oyunlardan hoşlanıyorsanız o zaman bu, Android’de kavrayabileceğiniz en ilginç oyunlardan biridir.

2018 en iyi dövüş oyunları arasında zirvede bulunan bu oyun ile kazandıkça yeni karakterleri elde edebilme ve bunun yanı sıra farklı yetenek ve özelliklerini açarak ilerlemektesiniz.

#8 Jump Drive

2018 en iyi uzay savaşı oyunu

Bu, lazer uçaklarını, dönen bıçakları vb. Engellemek zorunda olduğunuz, puanları alırken sonuna kadar yolu bulmanız gereken oyun alanınızdır. Bu oyun gerçekten bağımlılık yapıcıdır ve bu, eğlenmek için gerçekten iyi bir yol olmasını sağlar. Bu oyunu yüklediğinize pişman olmayacak ve boş zamanlarınızı keyifli bir hale getireceksiniz.

2018 en iyi savaş oyunu kategorisinde yer alan bu oyun uzayda savaşabileceğiniz harika bir oyundur.

#9 Captain Tsubasa: Dream Team

2018 en iyi futbol oyunu

Bu android oyunu telefonunuzda denemekten mutluluk duyacağınız en iyi oyunlardan biridir. Bu oyunda, en sevdiğiniz oyuncuları seçebilir, kendi benzersiz hayal ekibinizi oluşturabilir ve dünyanın dört bir yanındaki diğer kullanıcılarla savaşabilirsiniz! Bunu deneyip yorumlarınızda paylaşmalısınız.

2018 en iyi futbol oyunu kategorisinde zirvede olan bu en iyi spor oyunu olmayı hak etmiş gerçekten kaliteli ve geniş çaplı bir oyundur.

#10 The Sims Mobile

En iyi sims oyunu 2018

Son olarak, en azından, Electronic Arts’ın muhteşem bir oyunundan mutlaka denemek istersiniz. Bu oyunda The Sims Mobile’da hayat oynayabilirsiniz! Simslerinizi yaratın, onlara eşsiz kişilikler verin ve evlerini cep telefonundan daha önce hiç olmadığı kadar ayrıntılı bir şekilde özelleştirin.

Gerçek bir yaşam kurma oyunu olarak listemize aldığımız bu oyun ile kendi karakterlerinizi oluşturabilir onlara görevler tanımlayabilir bir yaşam oyunu olarak oynayabilirsiniz. 2018 en iyi sims oyunu olarak seçilen bu oyunu da sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Yukarıda 2018 en iyi telefon oyunları başlığı altında yeni yılımıza ait en iyi, en güzel oyunları siz değerli okurlarımıza listeledik. Bizlere yardımcı olabilmek için görüş ve yorumlarınızı lütfen alt kısımdan yapınız.

Yorum yapın